Céges rendezvények

A Beatrix Cukrászda mint helyszín, alkalmas olyan protokoll, üzleti, céges vagy komolyabb forgatókönyvű rendezvények lebonyolítására, melyek hivatalos, nyugodt de mégis kellemes körülményeket igényelnek, nem oly távol a város zajától.

A Beatrix Cukrászda 60-70 főt befogadni képes télikertje, jó idő esetén a terasza alkalmas vállalati értekezletek, hivatalos találkozók, fogadások, sajtótájékoztatók, termékbemutatók, évértékelő megbeszélések, év végi vagy évközi ünnepi rendezvények lebonyolítására, de igény szerint külső helyszíneken is tudunk cateringet, büféasztalos (hideg, meleg kínálatú) fogadást biztosítani.

A hosszú évek alatt szerzett gyakorlat nemcsak kreatívvá tett bennünket, hanem arra is megtanított, hogy minden ügyfelet egyedi igényei és elképzelései alapján tudjunk kiszolgálni. A cukrászdában lévő szolgáltatásokat úgy alakítottuk ki, hogy az a vállalati célcsoport igényeinek is megfeleljen. Felkészültünk a csendes, a zajosabb, parti hangulatú és a komoly üzleti tárgyalások lebonyolításra is. Így többek között biztosítunk megfelelő parkolási lehetőséget, biciklitárolót, WIFI-t, igény szerint technikai hátteret és megfelelő hangosítást.

Akár terméket szállítunk, akár külső helyszínen, akár helyben dolgozunk, a legfontosabb számunkra, hogy vevőink elvárásai felett tudjunk teljesíteni. Így a legkisebb mignontól a legnagyobb 6-7 emeletes esküvői tortáig olyat igyekszünk alkotni, amit megrendelőink legmerészebb álmaikban vagy még ott sem láttak.

Nyitva tartás

 • Nyáron:
  Hétfő-Vasárnap: 10.00-20.00
 • Télen:
  Hétfő-Vasárnap:10.00-19.00

Elérhetőségek

 • cím:
  1165 Budapest (Mátyásföld)
  Imre utca 2.
  (a Gödöllői HÉV Imre utcai megállója)
 • telefon: 06-1/407-2198
 • e-mail: info@beatrixcukraszda.hu