Alkalmazottak

A Beatrix Cukrászda 2006-os nyitása óta fiatalok és idősebb kollegák dolgoznak annak érdekében, hogy a vendégeink által megálmodott ízek a valóságban is alakot öltsenek. Tudásunkkal, receptjeinkkel, gondolatainkkal és mindennapi munkánkkal a mai napig ragaszkodunk a régi hagyományokhoz. Kiemelten fontos számunkra, hogy vendégeink is érezzék a hagyományos ízeket, vagy megismerjék az esetleg rég elfeledett süteményeket.

A régi, hagyományos recept alapján készítjük a házi krémest, vendégeink kívánságára első nyitás óta nem vesszük le a termékpalettáról a soproni túróst, a házi szilvalekváros papucsot és hókiflit, a finom fonott húsvéti kalácsot és a rétesek több változatát sem. De kollegáink kísérletező kedvűek, követik a trendeket, és fiatal vásárlóinkkal együtt szeretik kipróbálni az érdekes ízeket, az újdonságokat. Keressük a kihívást jelentő feladatokat, az egyedi, kreatív megoldást igénylő rendezvény-megvalósítási vagy tortakészítő munkákat, ahol megmutathatjuk szaktudásunk mellett a fantáziánkat is.

Fontos számunkra a fiatal szakemberek képzése, ezért mindig vannak tanulóink. De a legfontosabb mégis az, hogy vevőink, vendégeink, partnereink elvárásai felett teljesítsünk. Hogy a legkisebb mignontól a legnagyobb 6-7 emeletes esküvői tortáig olyat alkossunk, amit megrendelőink legmerészebb álmaikban vagy még ott sem láttak.

 

Rendeljen tőlünk, forduljon hozzánk bizalommal!

Álmodja meg az ízt, és találja meg nálunk a valóságban!

Nyitva tartás

 • Nyáron:
  Hétfő-Vasárnap: 10.00-20.00
 • Télen:
  Hétfő-Vasárnap:10.00-19.00

Elérhetőségek

 • cím:
  1165 Budapest (Mátyásföld)
  Imre utca 2.
  (a Gödöllői HÉV Imre utcai megállója)
 • telefon: 06-1/407-2198
 • e-mail: info@beatrixcukraszda.hu