Küldetés

Amikor a Beatrix Cukrászdát 2006-ban megnyitottuk, egyértelmű volt, hogy Mátyásföldön nemcsak Beatrix királyné nevéhez és a reneszánsz kor emberközpontúságához, hanem a hagyományos magyar ízekhez és a játékos, de kísérletező, új (íz)világot kereső felfogáshoz is hűek kell maradjunk. Mindezt megkönnyítették a családi gyökerek és a hosszú évekre visszavezethető „vendéglátós” múlt. A mai napig ragaszkodunk a régi hagyományokhoz, és kiemelten fontos számunkra, hogy vendégeink is érezzék a hagyományos ízeket, megismerjék az esetleg rég elfeledett süteményeket.

Büszkék vagyunk arra, hogy nemcsak törzsvendégeink érzik, termékeink egy harapással képesek a szép emlékekkel teli múltba visszarepíteni őket, ahogy például krémesünk felidézi az első randit követő szerelmes csókot, a lúdlábtorta az évekkel ezelőtti ballagás kellemes perceit, a kókuszgolyó pedig a vidám gyerekkort. Nagyszüleink szerint egy jó cukrászda generációkat köt össze, ezért mindig könnyű okot találni arra, miért érdemes elmenni oda. Reggel, hogy egy jó kávéval, forró csokival és a friss péksüteménnyel jól kezdődjön a nap, napközben, hogy távol tartsuk a feszültséget és a gondokat, a családi ebéd után levezető sétának, délután a kikapcsolódásért, este pedig a társaságért.

Mi még a régi, hagyományos recept alapján készítjük a házi krémest, vendégeink kívánságára első nyitás óta nem vesszük le a termékpalettáról a Rákóczi és soproni túróst, a házi szilvalekváros papucsot és a hókiflit, a finom fonott húsvéti kalácsot és a rétesek több változatát sem. Mindemellett fiatal vásárlóinkkal együtt szeretjük az érdekes ízeket, az újdonságokat és a marcipánt is, ezért készül a pillecukor fagyi, a különleges marcipános recepttel rendelkező Beatrix csemege, a hagyományokat idéző, de vanília sodóval megbolondított bécsi almás rétes, a bonyolult madártej torta és az ugyancsak marcipános francia édes teasütemény.

Az eltelt évek alatt mind termékeink, mind szolgáltatásaink bővültek, és sok egyedi, kreatív megoldást igénylő rendezvény-megvalósítási vagy tortakészítő feladatot kaptunk. Sokszor hívnak bennünket rendezvényekre, sok helyre szállítunk, és szívesen jönnek hozzánk egész családok, cégek egy-egy esemény, ünnep alkalmával, hogy megédesítsük a mindennapokat. A legfontosabb azonban számunkra: az elvárások felett teljesíteni. Hogy a legkisebb mignontól a legnagyobb 6-7 emeletes esküvői tortáig olyat alkossunk, amit megrendelőink legmerészebb álmaikban vagy még ott sem láttak.

Rendeljen tőlünk, jöjjön el hozzánk! Álmodja meg az ízt, és találja meg nálunk a valóságban!

Nyitva tartás

 • Nyáron:
  Hétfő-Vasárnap: 10.00-20.00
 • Télen:
  Hétfő-Vasárnap:10.00-19.00

Elérhetőségek

 • cím:
  1165 Budapest (Mátyásföld)
  Imre utca 2.
  (a Gödöllői HÉV Imre utcai megállója)
 • telefon: 06-1/407-2198
 • e-mail: info@beatrixcukraszda.hu