terasz

Cukrászda

A Beatrix Cukrászda 2006 februárjában nyitott. Napjainkra Mátyásföld népszerű és látogatott cukrászdájaként híresek vagyunk arról, hogy a hagyományos, magyar ízvilág mellett az érdekességeket és különlegességeket kedvelő vendégek is megtalálják a szívüknek (szájuknak) kedves ízeket. A magas minőségi színvonalú termékek gyártása mellett a tulajdonosok és a munkatársak számára is nagyon fontos, hogy a vendégek a hagyományos ízek mellett megismerjék az esetleg rég elfeledett süteményeket is.

Termékválasztékunkban több mint 100-féle termék (torta, desszert, teasütemény, sós és édes sütemény), 30-nál is több fagylalt és 15-nél is több fagylaltkehely található. Naponta közel 70-féle terméket állítunk elő, melyek alapvetően a régi cukrászhagyományokat és ízeket őrzik. Kínálatunkban azonban mindig szerepelnek újdonságok, szezonális finomságok, egyedi ízkülönlegességek és gasztrológiai érdekességek, amik nemcsak Mátyásföldön, hanem egész Budapesten népszerűek. Vendégeink szerint mi készítjük a kerület legfinomabb krémesét és pogácsáját, itt kapható a legjobb pillecukor fagyi, és nálunk dolgoznak Mátyásföld legkedvesebb felszolgálói. Régi, hagyományos recept alapján készítjük a házi krémest, vendégeink kívánságára első nyitás óta nem vesszük le a termékpalettáról a soproni túróst, a házi szilváspapucsot, a finom húsvéti fonott kalácsot és a rétesek, piték több változatát sem. Mindemellett fiatal vásárlóinkkal együtt szeretjük az érdekes ízeket, az újdonságokat és a marcipánt is, ezért készül a pillecukor fagyi, a különleges marcipános recepttel rendelkező Beatrix csemege, a hagyományokat idéző, de vanília sodóval megbolondított bécsi almás rétes, a bonyolult madártej torta és az ugyancsak marcipános francia édes teasütemény.

Esküvői, alkalmi, ünnepi vagy dísztortáink a klasszikus és az aktuális trendeket is követik, de extravagáns elképzelések megvalósításában is nagy a gyakorlatunk! Figyelünk a diabetikus étrendet követőkre, a különleges étrendet igénylőkre, és külön kérésre gyártunk süteményeket, tortákat ételallergiások vagy laktózérzékenyek számára is. Mindezek mellett évek óta több cég, vendéglátóegység, bolt és kereskedőhálózat számára is szállítunk cukrászati termékeket.

Felkészültünk a csendes, meghitt, a zajos, gyerekeket foglalkoztató vagy népes baráti események lebonyolítására és az üzleti tárgyalásokra is. Így többek között biztosítunk megfelelő parkolási lehetőséget, biciklitárolót, WIFI-t. Van gyermek játszósarok, etetőszék, televízió és zene is. Nyáron pedig, a szabad levegőt kedvelők számára, működik a terasz.

 

Rendeljen tőlünk, jöjjön el hozzánk! Álmodja meg az ízt, és találja meg nálunk a valóságban!

Nyitva tartás

 • Nyáron:
  Hétfő-Vasárnap: 10.00-20.00
 • Télen:
  Hétfő-Vasárnap:10.00-19.00

Elérhetőségek

 • cím:
  1165 Budapest (Mátyásföld)
  Imre utca 2.
  (a Gödöllői HÉV Imre utcai megállója)
 • telefon: 06-1/407-2198
 • e-mail: info@beatrixcukraszda.hu