Szolgáltatások

Az eltelt évek alatt mind termékválasztékunk, mind szolgáltatásaink bővültek. Napjainkban sok egyedi, kreatív megoldást igénylő rendezvény-megvalósítási vagy különleges tortakészítő feladatot kapunk. Sokszor, sok helyre hívnak bennünket céges, vállalati vagy hivatalos ünnepi rendezvényekre, sok helyre szállítunk, akár egyedi megrendelés alapján készített termékeket, de sokan inkább eljönnek hozzánk egész családjukkal, barátaikkal, kollegáikkal egy-egy esemény, ünnep alkalmával, és ránk bízzák, hogy megédesítsük a mindennapokat.

Akár terméket szállítunk, akár külső helyszínen, akár helyben dolgozunk, a legfontosabb számunkra, hogy vevőink elvárásai felett tudjunk teljesíteni. Így a legkisebb mignontól a legnagyobb 6-7 emeletes esküvői tortáig olyat igyekszünk alkotni, amit megrendelőink legmerészebb álmaikban vagy még ott sem láttak.

Vendégeink szerint mi készítjük a kerület legfinomabb krémesét és pogácsáját, itt kapható a legjobb pillecukor fagyi, és nálunk dolgoznak Mátyásföld legkedvesebb felszolgálói. Termékválasztékunkban több mint 100-féle termék (torta, desszert, teasütemény, sós és édes sütemény), 30-nál is több fagylalt és 15-nél is több fagylaltkehely található. Naponta közel 70-féle terméket állítunk elő, melyek alapvetően a régi cukrászhagyományokat és ízeket őrzik. Kínálatunkban azonban mindig szerepelnek újdonságok, szezonális finomságok, egyedi ízkülönlegességek és gasztrológiai érdekességek, amik nemcsak Mátyásföldön, hanem egész Budapesten népszerűek.

Esküvői, alkalmi, ünnepi vagy dísztortáink a klasszikus és az aktuális trendeket is követik, de extravagáns elképzelések megvalósításában is nagy a gyakorlatunk! Figyelünk a diabetikus étrendet követőkre, a különleges étrendet igénylőkre, és külön kérésre gyártunk süteményeket, tortákat ételallergiások vagy laktózérzékenyek számára is. Mindezek mellett évek óta több cég, vendéglátóegység, bolt és kereskedőhálózat számára is szállítunk cukrászati termékeket.

Felkészültünk a csendes, meghitt, a zajos, gyerekeket foglalkoztató vagy népes baráti események lebonyolítására és az üzleti tárgyalásokra is. Így többek között biztosítunk megfelelő parkolási lehetőséget, biciklitárolót, WIFI-t. Van gyermek játszósarok, etetőszék, televízió és zene is. Nyáron pedig, a szabad levegőt kedvelők számára, működik a terasz.

 

Rendeljen tőlünk, jöjjön el hozzánk!

Álmodja meg az ízt, és találja meg nálunk a valóságban!


Várjuk Önt a Beatrix Cukrászdában a Gödöllői HÉV Imre utcai megállójánál.

 


Nyitva tartás

 • Nyáron:
  Hétfő-Vasárnap: 10.00-20.00
 • Télen:
  Hétfő-Vasárnap:10.00-19.00

Elérhetőségek

 • cím:
  1165 Budapest (Mátyásföld)
  Imre utca 2.
  (a Gödöllői HÉV Imre utcai megállója)
 • telefon: 06-1/407-2198
 • e-mail: info@beatrixcukraszda.hu