Szabadtéri szolgáltatások

Ha itt a jó idő a szabadban, napsütésben, egy jó társaságban vagy szeretteinkkel eltöltött órák, tökéletes kikapcsolódást jelentenek. Elszakadhatunk a rohanó világtól, a gondoktól. A kerti partik lehetőséget teremtenek céges összejövetelek, céges vagy magánjellegű ünnepségek, és laza partik lebonyolítására is.

A Beatrix Cukrászda pedig nemcsak az édességek, sütemények, torták világában van otthon, hanem képes kicsi és nagy létszámú társaságok kerti partijának megvalósítására is. Így nem kell Önnek bajlódnia a vásárlással, a menü kitalálásával, a tűzrakással és a tűzgyújtással, a sütögetéssel, egyszerűen csak élvezheti a társaságot, a szabad levegőt, a napsütést akár a saját kertjében is. A Beatrix Cukrászda alkalmazottai házhoz mennek, illetve az Ön igényei és lehetőségei szerint bárhol megrendezhető a szabadtéri program.

Lehet szó akár bográcsozásról, grillezésről, svédasztalos rendezvényről, pezsgős állófogadásról, gyerek- és születésnapi zsúrról, esküvői fogadásról, osztálytalálkozóról, nyugdíjas klubról, csapatépítő tréningről, vagy munkahelyi bulikról a Beatrix Cukrászda a legmegfelelőbb választás a szervezés és az ételek tekintetében.

Húsimádóknak mindenképpen a bográcsozást, illetve különböző húsok grillezését ajánljuk, hiszen rengeteg, finomabbnál finomabb, nemzetközi ízekhez igazodó ételt és ételkülönlegességet lehet elkészíteni. Azok számára is sok javaslatunk van, akik egyáltalán nem esznek húst, vagy nem kedvelik a sokak által „igazi magyaros”-nak titulált ételeket. Hiszen a húsok mellett vegetáriánus ételeket, zöldségeket vagy gyümölcsöket is el lehet szabadtéri megoldással készíteni. Tapasztalataink szerint ezek a fogások is el fogják nyerni mindenki tetszését.

Ha nem az ételen van a hangsúly, ha nem szeretne nagy „lakomát”, csak egy kis „csipegetést”, akkor választhat további kínálatunkból egy könnyű süteményt, egy szelet tortát, egy pohár pezsgőt, esetleg fagylaltot, házi készítésű szörpöket, limonádét vagy más falatkákat.

Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk, így bármilyen összejövetelt szeretne, hívjon minket és mi levesszük válláról a terhet! A Beatrix Cukrászda megszervezi a partit szabadtéren és beltéren is, önnek csak élveznie kell a társaságot és az ételeket.

Nyitva tartás

 • Nyáron:
  Hétfő-Vasárnap: 10.00-20.00
 • Télen:
  Hétfő-Vasárnap:10.00-19.00

Elérhetőségek

 • cím:
  1165 Budapest (Mátyásföld)
  Imre utca 2.
  (a Gödöllői HÉV Imre utcai megállója)
 • telefon: 06-1/407-2198
 • e-mail: info@beatrixcukraszda.hu