Receptek

2011 június 14 - by Beatrix Cukrászda -

Egy nagyon finom és egyszerű, igazán könnyű sütemény, melynek nemcsak az elkészítése, hanem az állaga is könnyed. Nyáriasságáról a barack gondoskodik.

Hozzávalók:

–     16 dkg margarin,

–     5 db tojás,

–     10 dkg kristálycukor,

–     20 dkg porcukor,

–     40 dkg liszt,

–     1 csomag sütőpor,

–     60 dkg kajszibarack vagy őszibarack.

 

Elkészítése:

A margarint a tojássárgákkal és a porcukorral habosra keverjük. A fehérjéket a kristálycukorral kemény habbá verjük. A liszttel elkevert sütőport és a felvert tojásfehérjét fokozatosan hozzákeverjük. Sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsibe öntjük a tésztát. A tészta tetejére helyezzük a kimagozott, kockára vágott barackokat.

Sütés: 180 fokra előmelegített sütőbe helyezve megsütjük.

Kockákra vágva, porcukrozva tálaljuk.

 

Nyitva tartás

  • Nyáron:
    Hétfő-Vasárnap: 10.00-20.00
  • Télen:
    Hétfő-Vasárnap:10.00-19.00

Elérhetőségek

  • cím:
    1165 Budapest (Mátyásföld)
    Imre utca 2.
    (a Gödöllői HÉV Imre utcai megállója)
  • telefon: 06-1/407-2198
  • e-mail: info@beatrixcukraszda.hu